Girls just wanna have SUN

Då var månadens glossybox här. Eller jag har ju haft den ett tag, men jag måste ju ha lite tid till att testa produkterna och se vad jag tycker om dom. Det kommer ju bli svårt att toppa förra boxen, men denna gjorde väldigt bra ifrån sig. Härlig och somrig, och massor med fräscha produkter att testa. Vad tyckte ni själv om produkterna i denna box? Vilka var era hits and misses?
 
1. Bronzer - Glazel visage
Jag är alltid lite skeptisk mot nya bronzers då färgerna har en tendens att bli alldeles för orangea på mig. Men denna var faktiskt över förväntan! Superfin färg som passar mycket bra till en ljus hy. Jag är ju lite mer för bronzers med "glow" i sig, men det kan faktiskt vara bra att ha en lite mattare ibland också.

 

2. Anti-bacterial handgel Pocketfresh
En liten handsprit är ju alltid toppen att ha i handväskan. Den är lätt på huden, går snabbt in och man känner sig genast fräschare. Doften, som ska vara fruktig, blir däremot det som plockar bort 1 hjärta för mig. Den starka spritdoften tar över, så tyvärr känner jag inte så mycket fruktig doft.

 


3. Contouring brush Luxie beauty
Gillar det här märket, och denna borste lever upp till förväntningarna. Den är supermjuk och applicerar lätt din contour. Dock är den väldigt liten så man måste ha en större borste efteråt för rouge och bronzer. Det står att den funkar till rouge också, men skulle nog hellre använda denna till highlighter istället. 
4. Återfuktande dagkräm So'Bio Étic
Jag har en problemhy, och nu har jag hittat ansiktsprodukter som funkar så tänker inte byta dom. Så därför är det lite svårt för mig att ge recenssioner om dagkrämer. Jag vill gärna använda dom minst 1 vecka i streck (gärna 3-4 veckor) för att kunna ge ett ärligt svar på om jag gillar den eller inte. Men första intrycket av denna var att jag inte gillar doften eller hur sakta den sjunker in i huden. Dock känns den väldigt mjuk och återfuktande så tror att den kan passa mycket bättre till er med torr hy. Tänker därför ge denna ett betyg som säger varken bu eller bä.

 
 
5. Läppenna Rodial
Det första som står är att det är en krämig läppenna som mjukgör och inte torkar ut. När jag swatchar den är den en så fin härlig och djup rosaröd nyans som jag verkligen tycker är min typ av färg. Men så besviken jag blir när jag provar den! Jag har lite torra läppar så tänkte att denna skulle gå smidigt på, men oj vad torrt och svårt det var. Fick kämpa med att arbeta in den och nä, det såg inte bra ut. Så besviken! 

   
 
#1 - Natalia

Så fin box :)

#2 - Netti Starby

Fina produkter men vad tråkigt att du blev besviken på pennan! Kramis

#3 - jessy

Roligt :D Prenumererade på det innan men kände inte att det var värt, när man kan lägga pengarna på sådant man verkligen vill ha istället :(

#4 - jessy

Roligt :D Prenumererade på det innan men kände inte att det var värt, när man kan lägga pengarna på sådant man verkligen vill ha istället :(

#5 - Bella

Härligt med så många bra produkter!

#6 - Carro

Lyxigt att få hem glossybox :)

#7 - Kattis

Alltid kul med ny box!😀

#8 - shazi

bra tips, bästa dagkrämen jag använt dock, är Nivea! pröva, riktigt grym

#9 - Dixi Wonderland

Förutom läppennan så verkar det ändå varit många bra produkter :D

#10 - Kashayas

Jag gillar de borstar från Luxie som jag har.

#11 - My

Roligt att läsa recensioner av produkterna! Verkade vara några bra produkter :D

#12 - Johanna Utterberg

Synd att läppennan var så dålig :(

#13 - Sara Ekman

Nice :)

#14 - Angelica

Vilka kul grejer!

#15 - NICOLE

Såå roligt :D

#16 - Days by Johanna

Härlig box sakerna kom i :)

#17 - Liene Svärd

Tack så mycket :)

Kul med nya produkter.

#18 - Alice

Härligt att du är nöjd med det mesta, bortsett från läppennan då!

#19 - Asylmamma

Så kul att du hittade lite nya favoriter💕

#20 - Gabriella

Såå fina saker!!

#21 - Sarah

Vilken bra :) min box sög..

#22 - Emilia

Synd att inte läppennan passade dig riktigt, jag är supernöjd över den dock! Över hela min box denna månaden, faktiskt :D

#23 - Felicia

ååh nice :)