Belysning

Nu är det ju helt kolsvart om kvällarna och jag tycker det är så mysigt att tända massa ljus, krypa ner under en filt med en stor kopp te och bara mysa. Och förutom alla levande ljus så gillar jag att ha flera olika små ljuskällor som lyser upp rummet, så förra veckan var jag och köpte denna ljusslinga till sovrummet. Har även en likadan slinga fast med "glödlampor" på som jag dock inte hittat någon självklar plats på i nya hemmet.

Visste ni förresten att flera inredningsexperter rekommenderar 6-8 lampor/ljuskällor i ett normalstort vardagsrum? Flera ljuspunkter gör rummen mer levande. Man kan tänka igenom belysningen i ett rum utifrån tre olika steg: Allmänljus, arbetsljus och stämningsljus. I allmänljuset ska du titta på tv eller läsa, i arbetsljuset ska du kunna dammsuga etc och i stämningsljuset umgås du med familj och vänner. 

Om man tittar på vårat sovrum så är taklampan till för när vi städar och viker kläder in i garderoben. Lamporna på nattduktsborden har vi när vi ska läsa och lösa korsord. Ljusslingan ovanför sängen och vår lilla glödlampa på byrån bredvid är mer mysbelysning och för att skapa trivsel. 
#1 - Madeliene

Så himla fint! <3

#2 - Celine

Så himla fint och mysigt!

#3 - Carro

Så mysigt! :)

#4 - Linda

SÅ fint!!

#5 - Dixi Wonderland

Vi brukar också ha lampor så under de mörka halvåret. Blir så mysigt :D

#6 - Matilda Berlin

Huh! Hade ingen aning om det! Så bra lärdomar =) Kram <3

#7 - Alice Lindström

Vad mysigt!

#8 - Amanda

Å finns inget mysigare än att tända levande ljus<3

#9 - Hanna

Har också sådär 😍 tycker de är
Underbart !

#10 - Cecilia

åå så mysigt!! :)

#11 - MADDISENJ.SE

Vad fint det ljusslingan på sängen, har också funderat på att skaffa det faktiskt :)

#12 - Ida - foto & häst

Så mysigt det ser ut att vara!!

#13 - Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Mysigt med belysningen :)