3 saker jag är rädd för

En lite "skrämmande" bild från halloween förra året, då vi körde lite lagfest direkt efter en match. Jag var en halv dödskalle! 

 
Här är 3 saker jag är rädd för:

1. Getingar/humlor/bin/etc är min största fobi. Jag ogillar spindlar och andra kryp, men dom är jag iallafall inte rädd för. Kommer det däremot något flygandes mot mig så får jag panik. Gäller alla slags flygande kryp, förutom myggor, flugor och harkrankar. Jag har aldrig blivit biten, men är ändå så otroligt rädd för dom. Det är sjukt jobbigt, då vissa verkar kunna vara hur kolugna som helst.

2. Svara i telefon gör jag endast om jag vet vem det är som ringer. Är det dolt eller ett nummer jag inte har sparat i kontaktlistan så svarar jag aldrig (om jag inte väntar samtal från tex vårdcentralen). Då googlar jag upp vem det är och ringer tillbaka om det är viktigt. Även när det gäller att prata med vänner så smsar jag hellre än ringer. Gillar helt enkelt inte att prata i telefon. Jag tänker att om det nu är så viktigt att dom vill få tag på mig så borde dom slänga iväg ett sms och skriva att jag ska ringa så fort jag ser smset.
 
3. Gå ute sent på kvällen när det är mörkt. Egentligen är det ju sjukt att man ens ska behöva vara rädd för detta, men oavsett om jag vill det eller inte så höjs pulsen om jag går hem själv en mörk kväll och jag ser någon bakom mig. Tänker att "såklart är det någon som också bara ska hem", men ändå känner jag hur hjärtat dunkar snabbare och snabbare. Det är nästan så att jag skrämmer upp mig själv. 
#1 - Mathilda

Man måste försöka övervinna sina rädslor! Har också tidigare varit rädd för samma saker, man får träna bort det! :D <3 Men förstår dig!

#2 - Netti Starby

Jag håller med dig om allt förutom att svara i telefon. För jag blir alltid så nyfiken när telefonen ringer! :-D Kramis

#3 - Bella

Alltså vad jag relaterar till det där med att svara i telefon!

#4 - jessy

Tycker inte heller om att svara i telefon om det inte är ett nummer man känner igen, särskilt då det ringer typ försäljare till mig nästan varje dag. Vet inte hur många nummer jag har fått blockera.. men då ringer de från nya nummer... så svarar typ aldrig när det ringer..

#5 - Days%20by%20Johanna

Brukar inte heller svara om jag inte vet vem det är. kollar med upp nummret.

#6 - Emma Fernhagen

Känner verkligen igen mig i allt haha..
sv: Ja verkligen, ibland får man unna sig:)

#7 - A M

Jag är inte rädd för något alls, MEN har faktiskt blivit lite orolig för att gå ut själv på kvällarna när det är mörkt.. Vilket jag verkligen inte vill i och med att jag har en vovve att gå ut med.
sv: Tack, älskar de!! :D

#8 - Johanna Utterberg

Kul och få veta mer om dig :)

#9 - Gabriella

Hatar också getingar, usch för dem!!

#10 - Alice

Känner också som du på trean, verkligen så hemskt att man ska behöva tänka så!

#11 - NICOLE

Andra punkten håller jag med om! Skulle aldrig svara på dolt utan att ta reda på vem det är :)

#12 - elin

Härlig bild , hoppas du får en toppen bra kväll!<3

#13 - Emilia

Usch hatar getingar och allt sånt

#14 - MALIN

Jag svarar också bara i telefon när jag vet vem det är! Avskyr att prata i telefon annars haha. Kram

#15 - Ida

Det där med att svara i telefonen känner jag igen mig i, resonerar likadant som dig där. Tror jag har lite telefonskräck faktiskt, avskyr att ringa kundtjänst eller boka tid osv.., pratar mycket hellre med personen face to face. Så konstigt egentligen??

#16 - Maria at Inredningsvis

Haha två av dina rädslor är mina med :) och igår ringde dolt nr jag får typ kramp i magen av det OCH är nästan alltid jobbiga säljare eller VE FASA tV licens haha :)

Grymma mattips idag på bloggen:)

Ha en kanon dag (trots regn)!

LOVE Maria