Alcatraz - nöjescenter

(null)
Trerätters, huuur gott?
 
Igår var det en fullspäckad dag från morgon till kväll! Jag jobbde 9-15 och sedan var det maximal speed för att hinna fixa sig under timman för att hinna till fotograferingen 16.00. Vi fotade både enskilda bilder och gruppbilder till jobbet, så får se hur det blev. Efter det åkte vi till det rätt så nya upplevelsecentret Alcatraz där vi först avnjöt en god trerätters middag och sedan körde vi Prison Island. 
 
Här kommer min recension om Alcatraz:
 
Maten:
+ Ost & charkbrickan, köttet och sötpotatisen smakade gudomligt gott!
+ Bra service på hon i kassan. Hon försökte lösa våra problem iaf.
+ Snygg stil på inredningen, hade funkat om man gjorde själva miljön lite mysigare bara.
 
- Har smakat godare pannacotta. Den jag gör hemma är mycket bättre.
- Dom hade missat vår förbeställning som dom bad oss maila in dagen innan. Så vi fick vänta längre än väntat.
- Vissa grejer var lite väl starka, det kunde dom skrivit på menyn.
- Kändes som en skolmatsal så miljön/lokalen var inte så mysig.
 
Summa: Vi kanske inte skulle förväntat oss CG's så hade vi kanske inte blivit så besvikna. Jag kommer inte äta där igen om det inte är så att man gör något annat på Alcatraz som kanske kräver en liten matbit före eller efter. Det är alltså inget ställe man bara bokar för att äta med andra ord.

Prison Island:
Det är 31 olika celler (rum) där man ska försöka lösa en uppgift. Vissa rum kräver fysik, andra taktik osv. Lite som Boda Borg om ni har varit på det. Under 1-2 timmar ska man försöka klara så många rum som möjligt. Det optimala är 3 personer men dom sa att det funkade för 2-4 också. Utanför varje cell stod det hur många personer som var optimalt för just det rummet.
 
+ Eftersom jag gillar att tävla så tyckte jag det var en sjukt kul grej att göra om man är ett gäng. Älskar såna här utmaningar då man måste klura och tänka.
 
- Dom sa att man kunde vara 2 men jag tyckte man inte alls man kunde klara så många rum då man var tvungen att vara på tre olika ställen samtidigt och då kunde man ju såklart inte få maxpoängen för det rummet. Det fanns andra rum för 2 personer men är det en kväll då det är många som kör Prison Island samtidigt så var dom rummen inte lediga just då. 
 
Summa: Jag tycker det var sjukt kul! Vi var två lag som tävlade mot varandra så mitt lag körde ju på som galningar och en timma gick fort. Har hört mycket negativ om att rummen ska vara supersvåra osv men jag tycker det måste ju vara en utmaning! Vissa var jätteenkla att förstå medans vissa hade man ingen aning om. Men hallå, man ska ju inte klara alla. Rekommenderar verkligen detta som aktivitet om ni är ett gäng och vill ha något roligt att göra.
#1 - Johanna Utterberg

Vad kul och läsa vad du tyckte om det :)

#2 - Carolina Thoor

Roligt ju! Tråkigt dock med maten, men låter förövrigt väldigt roligt :D

Sv; ja men visst! Eller inte bara slängt, utan min kille bar nästan allt det där till vårt förråd. Så skönt att få bort det nu :D

#3 - ajlimuller.se

både plus och minus :D Det ser himla smarrigt ut med ost och charkbricka :D :D

#4 - Netti Starby

Åh vad gott det ser ut! :-D Kramis

#5 - Henrik Olsson - Föreläsningar

Dit skulle man åkt någon gång :)

#6 - Linnéa

Åh, jösses sååå gott det ser ut <3

#7 - Linda

såg riktigt gott ut det där!

#8 - My

Roligt att läsa både plus och minus. Surt att de missat er förbeställning.. Men lät som ni hade en rolig kväll ändå :D

#9 - Louise

Men åh mumsigt! :)

#10 - Ellen Gräntz

Prison Island lät väldigt kul, jag älskar sånt där!

#11 - Alice

Roligt att läsa dina fördelar och nackdelar om ställena!

#12 - Angelica Wåhlin

Men åh, maten ser sååå god ut!

#13 - JoJo

omg maten ser ju fett god ut!! *.*

#14 - Sussi

Vi gjorde något liknande här i Uppsala för några månader sen. Hur kul som helst. Synd att ni inte blev nöjda med allt så hela upplevelsen blev bra..

#15 - Josäfin Andersson

Ser ut som en superkväll! Synd att pannacottan var dålig dock, tycker typ bara pannacotta är gott när det är hemlagat haha!