Mask of magnaminty och självkänsla

(null)
I veckan när jag gick på stan med min syster gick vi förbi lush och då kom jag på att jag sedan länge velat testa en djuprengörande ansiksmask därifrån. Och ut kom jag med denna - Mask of magnaminty.
 
Så här står det om den:
En mintig, universal mask med en blandning av milda men effektiva ingredienser, inklusive honung och kaolin för att hjälpa dig att bibehålla din magnifika hud. Den passar fet och/eller aknebenägen hy. 

(null)
Köpte även med ett ansiktsvatten som jag applicerar med bomullsrondeller efter att jag sköljt bort masken. 

(null)
Jag applicerar ett generöst lager och låter verka i 10 minuter. När man sköljer av den så brukar jag massera huden lite lätt eftersom den är lite kornig och känns som en skrubb då. Denna stelnar inte som den konseverade versionen (den finns i två olika). Och gud vad man känner sig fräsch efteråt! Tanken är att jag ska köra den en gång i veckan. Just nu har jag hunnit köra den två gånger och den känns verkligen toppen.

Visste ni förresten att jag tror det här är de första bilderna jag lagt upp när jag är osminkad. Jag har alltid haft problemhy och mått så dåligt över det så jag har aldrig vågat visa mig utan smink. Det har funnits vissa dagar jag tittat på mig i spegeln och känt mig så ful att jag inte velat vistas ute bland folk. Men nu, nu äntligen börjar det vända.
 
(null)
Bild 1 var alltså hur min hy såg ut för ett år sen ungefär. Det var två månader innan den bilden togs som min hy såg ut som värst. Tog olika mediciner mot både rosacea och akne och till slut började det ordna upp sig. Ett år senare, och jag har aldrig haft så bra hy som jag har idag. Visst, den är röd och lite fläckig fortfarande, men det är ingenting jämför med vad den har varit - och det är så skönt. Äntligen får man tillbaka lite självkänsla igen.