Fakta om mig - Sommar edition

Jag tycker dom här fakta-inläggen om en själv är så roliga och intressanta att läsa på andras bloggar. Ibland är det likt en själv och ibland inte. Här kommer en liten sommar-edition:
 
- Jag fryser hela tiden och klär mig oftast "för mycket". Eller kanske inte fryser, men jag tycker det är sjukt obehagligt när jag känner att det blåser eller drar. Kan möta folk i shorts och linne när jag cyklar till jobbet, och själv har jag scarf och fingervantar på. Är alltid sist med att gå barbent och ta av jackan, för jag klarar inte av när det blåser. Börjar frysa direkt, även fast det är typ 20 grader utomhus. Det enda stället jag inte fryser på är på balkongen där solen steker. Har även lätt för att bli sjuk om jag tex sover med öppet fönster för det drar.
 
- Jag är en badkruka. Vilket även har att göra med att jag fryser typ en timma efter så det är inte värt att bada. I fjol var det så dåligt och kallt väder så det blev inte ett enda dopp i havet under sommaren. Annars försöker jag väl bada minst en gång, men det var helt enkelt för kallt. 
 
- Doften av nyklippt gräs och doften av grillat är verkligen mina favoritdofter under sommaren.
 
- I framtiden vill jag ha en husvagn. Tänk så mysigt att ha husvagnssemester i Sverige under somrarna. Det gjorde vår familj alltid när jag och min syster var små. Istället för att ha en stuga på ett och samma ställen så kan man istället utforska olika svenska städer. Jag tycker ju resa är väldigt roligt, oavsett om det gäller Sverige eller utlandet.