Stockholm - frisörmässa!

Klockan 06.30 stod vi pigga och glada på flygplatsen för att flyga ner till Stockholm för en härlig frisörweekend. Så fort vi kom fram tog vi en taxi raka vägen till Mr Cake där vi hann avnjuta både förmiddagsfika/brunch och en maffig tårta till efterrätt!

(null)
(null)
(null)

Under fredagen bjöds det på visning från goldwell och allmänt strosa runt bland alla fina montrar. Klockan 18.00 hade vi bokat bord på Sthlm Tapas, och oj så gott det var! Min favorit var nog dumplings. Har fått någon dille på det. Mätta och belåtna knatade vi vidare till Hairtalks nya showroom där det bjöds på Vip-efterfest med en liten visning, tävling, skön livemusik och gött häng. 

(null) (null)
(null)

Vi fick lite sovmorgon på lördagen, men klockan 11 var det dags för en väldigt inspirerande "herr"-visning. Man blir alltid så sjukt taggad på sitt jobb under såna här helger eftersom man får se så mycket fint. Det var även mycket skägg i fokus, vilket vi även fick se mer av under ett av livemomenten i "Battle of barbers". 

(null)

Det blev en snabb lunch på vapiano och sedan ett sista titt runtom i mässan. Därefter var det raka vägen hem för att fixa oss till kvällens festligheter. En galakväll där årets frisör utses, trerättersmiddag serveras och som sedan avslutades på dansgolvet. 

(null) (null)
(null)

Söndag och hemgång. Sovmorgon, utcheckning, lite taxistrul och sedan var vi hemma. Vi bodde förresten supermysigt i Gamla Stan under hela helgen. 

(null)