Live-fest (med partylekar!)

Då var den avklarad, mitt livs första live-fest! Eller vi sände ju live en kväll med jobbet, men det räknas inte eftersom denna gång var det "riktig fest" med ett gäng kompisar. Vi överraskade Adam med sång och en och annan lek! Lite udda, men blev mer lyckat än vad vi väntat oss. Det som var planerat till iallafall två timmar blev snabbt 4 timmar(!). 

(null)

Här är dom lekar vi körde:

- Gissa personen
Eftersom det var en överraskningsfest så visste inte födelsedagsbarnet om det så fyra stycken hade i uppgift att förklä sig själv så man inte såg att det var dom. På första personen fick han ställa 10 ja/nej-frågor. På andra/tredje var det bara 5 frågor och på den sista var det gissning i form av hänga gubbe. Vi fel svar eller bokstav blev det en straffshot. 

- Gissa personen 2.0
På denna fick alla vara med och gissa. På första bilden man fick se syntes bara ögonen, på andra var bilden lite större, och på tredje var det ytterligare lite mer av ansiktet som syntes. Så fort man såg vem personen var så skulle man säga sitt namn och sedan vem man trodde det var. Hade man rätt på bild 1 delade man ut 3 starffklunkar till någon annan deltagare, på bild 2 gav man bort 2 klunkar osv. Svarade man fel fick man dricka själv. I slutet av kvällen körde vi även denna lek men att bara munnen på personen syntes. 

- Frågequiz
Denna var till födelsedagsbarnet. 10 frågor som han fick svara på först, och kunde han inte så fick andra gissa. Det informerades om att händerna skulle vara med i bild så man inte kunde smyg-googla svaret. Vid rätt svar skulle han få en belöning (ett paket). 5 av 10 frågor (eftersom vi hade 5 presenter som redan var levererade till oss) var om ett favoritämne som vi mest troligt visste att han skulle svara rätt på. Kvällens tema var formel 1. Dom andra fem frågorna gjorde vi halvt omöjliga att veta, men hade gett varje svar till någon av dom andra deltagarna, som i sin tur skulle "chansa rätt" och få dela ut klunkar. 

- Samla saker 
I denna lek fick födelsedagsbarnet välja ut en person (man kan även köra alla mot alla eller typ tre mot tre och så går vinnaren vidare till nån slags finalrunda). I chatten kunde all se samtidigt vilken grej i hemmet dom skulle springa och hämta. Den som först visade den i kameran vann (och delade såklart ut straffklunkar!). Exempel på saker under kvällen var glödlampa, tandkräm, kondom, något som börjar på bokstaven s, ett verktyg osv. 

- Skål eller dans 
När det blev lite dötid eller lite segare så fick vem som helst utbringa en skål eller önska en partylåt. När den började spelas skulle alla dansa. 
#1 - Heléna

Så himla roligt!!! Härligt att man kan hitta på positiva saker även under isolering 😊 Kram 💖

#2 - Carolina

Men vad roligt!! När man inte fysiskt kan träffas och fira en persons födelsedag kan man alltid göra det via skype eller annat forum :D

#3 - Emma Engström

Haha men nej vad roligt det låter då, så häftigt ju?! :D KRAM

#4 - Netti Starby

Vilken rolig livefest ni hade! :-D Kramis

#5 - Ullie

hörde några som haft barnkalas så et hade varit jätte spännande för alla barnen
perfekta tips i dessa tider

#6 - ida@bga.se

Hej! Hoppas allt är fint med dig :)
Jag skulle väldigt gärna vilja komma i kontakt med dig angående ett samarbete. Vid intresse så kan du maila tillbaka på ida@bga.se, så berättar jag mer där.

Önskar dig en strålande dag! / Ida, BGA

#7 - Sara

Men vad smart och roligt :)

#8 - Lisa

Vad roligt med en livefest :) Vilka roliga tävlingar ni hade, verkligen fyndigt :)
Ha en fin onsdag kram <3

#9 - Alice

Åh, men så fint att ni kunde "ses" ändå! ^^ Vilka roliga lekar!

#10 - My Nordqvist

Men åh vad roligt :D

#11 - enna

Men oh vad roligt och kul!

#12 - Annie - Stora Små Äventyr

Så bra med tekniken som tillåter att vi distansumgås :D