PÅSK - Lördagsutflykt

(null) (null)
(null)

Eftersom vi avråds från att resa så blev dom enda påskplanerna en utomhuslunch med mina föräldrar (och hundarna). Grillade hamburgare/korv och njöt av det härliga vädret. Vilket typ 90% av alla andra också verkar ha gjort, hehe. I vilket fall som helst så var det väldigt trevligt!

Nu under kvällen har vi även börjat titta på en ny serie, La casa de papel. Den verkar riktigt spännande! Den handlar om ett gäng rånare som tar gisslan i spanska myntverket. Om ni har några bra serier ni sett på sista tiden så får ni gärna tipsa. Det är bra att ha några på lager. 

Vad har ni gjort idag?

(null) (null)
(null) (null)

#1 - Lisa

Vilka härliga bilder. Vad mysigt det ser ut :)
Vi åt lunch med familjen igår och sedan talade vi med mina syskon via messenger eftersom dom inte kunde komma för att dom tillhör riskgruppen.
Ha en fin påskdag kram <3

#2 - Netti Starby

Vilken härlig utflykt och det är ett perfekt alternativ när det inte går att resa. Härliga bilder! :-D Kramis

#3 - Linnéa

Bild 1, Bild 3 och Bild 7 va helt perfekta i kvalité i bild.
Proffsigt fotograferat!!! Cool foto inställning! :)

Svar: Dom är fotade med mammas nya mobil, hehe. Lite bättre än med min två år gamla mobil :)
Linneakin

#4 - Kikki

Så mysigt det ser ut. Behöver inte vara så märkvärdigt

#5 - enna

Riktigt mysigt med sådana utflykter :)

#6 - Emma Engström

Alltså JAA, det låter helt klart som att ni haft det hur härligt som helst!! Så fantastiskt att njuta utomhus och att det varit så fint väder :D KRAM

#7 - Alice

Åh, vad mysigt, och har också funderat på att se den serien! Tipsar starkt om Brothers and Sisters på ViaPlay, älskade den när jag var yngre och blev så lyrisk när den kom på ViaPlay att jag sett om hela igen, haha! Och så The Bay och Sjuksystrarna på Fredenslund! Sjuksystrarna finns på TV4 Play, men The Bay är jag lite osäker på vart den finns just nu! <3

#8 - Lillan Kind

Vilken härlig utflykt! Inte behöver man resa när man har det då trevligt😄 Det blev en skogsutflykt för oss också med hästarna.

#9 - Caroline

vilka härliga bilder!!

#10 - Annie - Stora Små Äventyr

Så härligt med påskutflykt, vi gjorde också en utflykt i lördags :D