Bra förvaring

Jag är en sån person som älskar när det är ordning och reda. Jag gillar att organisera saker och gör mycket bara för "ögats skull". Det ska se fint ut. Gäller för exempel både när jag lägger upp mat på tallriken och när jag städar i lådor/hyllor. Ett bra tips för sminket är såna här genomskinliga organizers. Denna hittade jag på cocopanda - och dom har hur många olika varianter som helst. Just med läppstift/läppglans gillar jag att ha dom uppradade så här så man enkelt ser vilken färg det är. Här förvarar jag mina favoriter som jag använder mest, medan de andra får vara i en "bestick"-låda från ikea i lådan under.

Veckans planer

Måndag:
- Jobb 9-18
- Löpträning/intervaller på ormberget 19.30-20.30
 
Tisdag:
- Jobb 9-18
- Innebandy 18-19.30

Onsdag: 
- Jobb 9-18
- Tvätta
- Gymmet (överkropp)
 
Torsdag:
- Jobb 9-18
- Innebandy 19.30-21.00
 
Fredag:
- Jobb 9-18
- Gymmet (ben, rumpa)

Lördag:
- ... :D
 
Söndag:
- Bra väder: En dagsutflykt till Storforsen
- Dåligt väder: IKEA

Denna vecka ser ut som vanligt. Jobba och träna för att sedan ta helgen lite som den kommer, beroende på om det är bra eller dåligt väder. Slänger nog även in ett till gympass antingen lördag eller söndag, men det brukar jag bestämma samma dag i princip.

Hairtalk

Medan jag är på jobbet så har jag tidsinställt detta inlägg åt er. För vad passar bättre än att visa ett jobb jag gjort innan sommaren. Här har vi gjort en förlängning av 4 paket hairtalk. Det är skonsamt och håller minst 3 uppflyttninger om du sköter det som du ska. Det går även att bara göra en förtjockning om du vill fylla ut dina egna toppar/längder. Om ni vill veta mer så gå in på deras hemsida hairtalk.se och läs mer. 

Mysig lördag

Eftersom både jag och min kille jobbat under helgen så blev det lugna puckar på kvällarna. Jag har spenderat lite tid på gymmet både fredag och söndag kväll. Igår blev det dock att vi "lyxade till det" med ost, kex och vin framför en film. Vi såg Apocalypto, som utspelas i Centralamerika under mayakulturens nedgång. Egentligen inte min typ av film men den var väldigt intressant. Dock ganska brutal, så är ni känsliga bör ni inte se den. 

The day so far

Började dagen med att checka av datorn, dricka lite kaffe, kolla netflix och pussa hejdå på min pojkvän som skulle jobba hela dagen idag.

Sen tog jag bilen ut till mormor för lunch och träffade dessa sötisar i samma veva. Mina föräldrar är på husvagnssemester så då är mormor och morfar hundvakt under tiden.

En glass i denna värmen är ett måste! Just denna mini är perfekt storlek och supergod.

En liten som inte vill vara med på bild.

Och en som ville vara med på bild!

Här har vi hängt och myst hela förmiddagen. Solen har hettat på bra så lite färg borde man ju ha fått.

Det var dagen so far. Nu väntar jag på att Adam ska komma hem så vi kan ta en prommis i det härliga vädret och sedan ska vi göra chili con carne till middag. Ikväll blir det bara att slappa och ladda inför kommande jobbvecka. Hoppas ni också haft en supertrevlig helg!