Fakta om mig - Sommar edition

Jag tycker dom här fakta-inläggen om en själv är så roliga och intressanta att läsa på andras bloggar. Ibland är det likt en själv och ibland inte. Här kommer en liten sommar-edition:
 
- Jag fryser hela tiden och klär mig oftast "för mycket". Eller kanske inte fryser, men jag tycker det är sjukt obehagligt när jag känner att det blåser eller drar. Kan möta folk i shorts och linne när jag cyklar till jobbet, och själv har jag scarf och fingervantar på. Är alltid sist med att gå barbent och ta av jackan, för jag klarar inte av när det blåser. Börjar frysa direkt, även fast det är typ 20 grader utomhus. Det enda stället jag inte fryser på är på balkongen där solen steker. Har även lätt för att bli sjuk om jag tex sover med öppet fönster för det drar.
 
- Jag är en badkruka. Vilket även har att göra med att jag fryser typ en timma efter så det är inte värt att bada. I fjol var det så dåligt och kallt väder så det blev inte ett enda dopp i havet under sommaren. Annars försöker jag väl bada minst en gång, men det var helt enkelt för kallt. 
 
- Doften av nyklippt gräs och doften av grillat är verkligen mina favoritdofter under sommaren.
 
- I framtiden vill jag ha en husvagn. Tänk så mysigt att ha husvagnssemester i Sverige under somrarna. Det gjorde vår familj alltid när jag och min syster var små. Istället för att ha en stuga på ett och samma ställen så kan man istället utforska olika svenska städer. Jag tycker ju resa är väldigt roligt, oavsett om det gäller Sverige eller utlandet.

Morning run

Underbart att starta morgonen med ett svettigt löppass. Än är ju kondisen lite
ringrostig så blir nog ännu roligare när man känner att man orkar lite längre.

Inför förra veckan så sa jag ju att jag hade som mål att komma igång med kondtionsträningen. Styrketräningen har jag kört på bra med i ett par veckor nu, men det blir ju som bäst att kombinera den så man även får med uthålligheten. 
 
Så i lördags tog jag tag i det. Det svåra är liksom att börja göra det, för sen när man väl har gjort det så känner man sig så stolt efteråt. Det bra vädret och den fina omgivningen kunde man ju inte heller klaga på. En perfekt start på dagen!
 
Och på en timma ska jag sticka till Ormberget och köra av ett till svettigt konditionspass, blandat med lite fys. Blir nog toppen det här!

Veckans planer

Ny vecka som faktiskt inte känns så jobbigt. Flera sovmornar och vädret är fortfarande på topp så jag hinner med lite balkonghäng innan jobbet. Helgen är än så länge rätt oplanerad.
 
Måndag:
- Jobb 9-18
- Fys på Ormberget 20.30-21.30
 
Tisdag:
- Jobb 12-18
- Fixa mitt och Eves hår inför sommaren 18-22
 
Onsdag:
- LEDIG! 
- Storstäda 
- Fotografering 15.30
- Gymmet 17.30-18.30
 
Torsdag:
- Jobb 12-20
 
Fredag:
- Jobb 9-18
- Gymmet
- Lets Dance final, mycket viktigt hehe. 
 
Lördag: 
- Jobb 9-15
 
Söndag:
- Oplanerat, ev Ikea. 

Balkonghäng

(null)
Denna vecka har bjudit på lika bra väder så nu under helgen har det blivit mycket balkonghäng. Ätit frukost ute, suttit och lyssnat på poddar och bara chillat. Dock märker man att man blir lite snurrig i skallen av att vara ute i solen så känns som att man måste vara extra noga med att få i sig tillräckligt med vatten. Blev även lite premiär för iskaffe och jordgubbar igår. Muuuums!

FRIYAY!

Är ju lite galen i brickor men jag kom på att jag nästan bara har runda brickor i inredningsväg. Så det var tvungen att lösas direkt. Hittade denna fina på Lagerhaus. Dock ska jag ändra grejerna på den, testade runt lite nu bara.
 
En crazy fullmaxad dag på jobbet, ett grymt pass på gymmet, lite god waldorf-mat efteråt och underbart väder hela tiden. Love it! Har även kikat på semifinalen av Let's Dance och funderat på vad jag ska göra imorgon. Underbart att vara ledig både lördag och söndag. Imorgon blir det picknick om det är fint väder och på kvällen blir det vin-afton med Erika.