The Rain

 
Jag brukar inte tipsa om så många serier, men denna känner jag är värd att få lite uppmärksamhet här på bloggen. Jag älskar serier som är så spännande att jag fastnar direkt på avsnitt 1 och bara vill se mer och mer och mer (typ som med Stranger Things). Denna serie är verkligen en sån serie! Jag såg klart första (och än så länge den enda) säsongen på mindre än en vecka.
 
Det är en orginalserie från Netflix, som dessutom är DANSK! Jag älskade ju Bron så det är nåt med danska serier på senaste tiden. Denna kom ut 4 maj i år, så det lär tyvärr dröja minst ett år innan säsong 2 kommer. Dock har ju 13 Reasons Why precis kommit ut med sin säsong 2 så nu har jag ju ännu mer att se där också.
 
Åter tillbaka till The Rain... Denna handlar om två syskon som blir instängda i en bunker när ett virus bryter ut och dödar i princip hela befolkningen i Skandinavien. Efter ca 5år har maten tagit slut och dom måste ut och se vad som har hänt med världen samt försöka överleva till varje pris. Mer än så tänker jag inte säga, utan det får ni se själv!

Pink hair

(null)
(null)
Gjorde denna svettiga förvandling förra veckan! Vi har färgat det riktigt lila sen i januari men nu var det dags att succesivt gå mot kundens naturliga hårfärg. Eftersom man inte kan bli blond i första steget så rensade vi bara bort så mycket lila färg vi bara kunde och la sedan en lite mörkare bottenfärg samt jobbade med det rosa som kom fram i avfärgningen. Supertjusig sommarfärg! 

Veckans planer

Wiho, sommaren och semestern närmar sig med stormsteg! Ännu en ny vecka påbörjad. Jag jobbar 9-18 hela veckan så jag hoppas på kanonväder till helgen så man hinner få den dos av sol man behöver.
 
Måndag:
- Jobb 9-18
- Gymmet, bröst/triceps
 
Tisdag:
- Jobb 9-18
- Klippa mamma
- Gymmet, ben/rumpa
 
Onsdag:
- Jobb 9-18
- Ett möte 19.00 (mer om det i ett annat inlägg)
 
Torsdag:
- Jobb 9-18
- Se innebandy 18.30! IBK vs Luleå Hockey
 
Fredag:
- Jobb 9-18
- Gymmet rygg/biceps
- Let's Dance semi-final, hehe :)
 
Lördag:
- Inga planer än så länge! Känns skönt :) 
- Försöka få till ett konditions/löp-pass.
 
Söndag:
- Tvätta bilen invändigt och utvändigt :/
- Fira morsdag!

Cykeltur & 5 fakta om mig

(null)(null)
(null)
Jag hann få lite sol imorse när jag satt ute på balkongen men sen har det varit lite halvdant resten av dagen. Jag har passat på att rensa garderoben och bytt ut vinterkläderna till sommarkläderna. Så skönt att få det gjort! Vid tre-tiden tog jag en cykeltur till stan och mötte upp min mamma och syster för en fika på det rätt så nya fiket Le Croissant. Nu ska jag ta det lite lugnt innan det blir middag och VM-finalen i hockey. 

Sen tänkte jag att vi köra en sån här 5 fakta om mig. Jag tycker det är superkul att läsa dom inläggen på andra bloggar!
 
5 fakta om mig:
 
1. Jag får lite smått panik om jag sover bort halva dagen. Även när jag är ledig ställer jag klockan på typ 7-8 och jag gillar att alltid göra lite städning och måsten innan jag sätter mig ner vid tio-tiden och chillar. Jag absolut hatar att sova länge. Får ingen ro och mår bara dåligt av att veta att jag "slösat" värdefulla morgontimmar på det, haha. Jag och kollegan var på gymmet 06.30 på kristi himmels när vi var lediga och det var ett såå skönt sätt att starta dagen på. 
 
2. Jag är livrädd för getingar, humlor och bin. Det är det absolut värsta med hela sommaren. Nu går det hyfsat bra att vara ute på balkongen men jag vet att snart kommer det mer och mer insekter fram. Så fort jag ser en så får jag panik och springer in/iväg. Sen kan det dröja 15-20min innan jag varvat ner och kan gå ut och sätta mig igen. 
 
3. Jag älskar mat! Hade nog aldrig kunna bli sådär fit och "deffad" som jag vill bli eftersom jag älskar mat alldeles för mycket. Måste äta alla måltider + mellanmål under dagen annars blir jag väldigt hangry. Förstår inte dom som kan skippa frukosten helt!? 
 
4. Jag måste alltid dra ut alla kontakter. Förstår inte hur min sambo kan ladda mobilen fullt, dra ut mobilen, men lämna sladden kvar i uttaget!? Samma sak med vattenkokaren och brödrosten. När man använt dom så drar man ur kontakten. Även om man inte stoppar undan dom i skåpet. Jag ville till och med dra ur alla kontakter i hela lägenheten när vi skulle till stockholm i vintras även fast det inte ens kan åska då.
 
5. Jag älskar "att-göra"-listor. Så fort jag är ledig så skriver jag alltid upp allt jag ska göra. Det gör jag kvällen innan, så på morgonen direkt när jag vaknar så börjar jag bocka för alla saker. Det kan vara allt från tvätta och laga middag till att dammsuga och gå på stan. Allt jag ska göra skriver jag ner. Gillar att alltid ha något att göra varje dag och med listor så känner jag att man inte kan glömma bort det eller skippa det. 

Outfit - Lördag

(null)
Väska - Calvin Klein, linne - Lindex, jacka - Hansens, byxor - Vila/VeroModa, skor - Ivyrevel.
 
Är det någon fler än jag som har en totalt SVART garderob vintertid, men så
fort det blir lite sol ute så får jag en väldigt ljus eller färgglad garderob. 
 
Goddagens på er! Idag har jag jobbar 9-15. Pga sjukdom och bilproblem så var jag helt själv på jobbet idag, men det gick toppen det med. Cyklade snabbt hem för att se hockeyn, där Sverige just nu spelar otroligt bra. De har en ledning med 4-0 och med trejde perioden kvar. 
 
Ikväll efter middagen ska vi åka förbi Miccan en sväng eftersom hon bjudit till drink- och spelkväll. Det blir lite kubb och sällskapsspel samt en massa surr. Blir nog väldans trevligt!