Adventsljusstakar

Nu har jag tagit fram mina vita adventsljusstakar. Dessa har jag fått från min mamma när jag flyttade hemifrån och jag tycker de är så enkla och fina. Dock har vi mycket större köksföntser i den nya lägenheten så jag måste köpa en större adventsljusstake dit, men jag känner att det får bli efter jul då dom brukar rea ut julgrejer.

För övrigt så har Adam åkt till Oslo för jobb + julfest nu så jag blir ensam veckan ut. Första kvällen är det väl lite skönt med egentid men så omysigt och tråkigt att vara helt själv hela helgen. Tur att jag jobbar fredag och lördag samt har lite roligheter att se framemot i helgen. 

Nya pumlor

Köpte lite nya pumlor till julgranen från Åhlens. Har bara vanliga glansiga röda så tänkte att det kunde vara kul att ha lite glittriga och matta också. Sen står jag i valet och kvalet om jag ska köra på samma gamla röda + guldiga som vanligt eller om jag helt enkelt ska köra rött + silver. Har ju blivit en riktig silvermänniska nu för tiden, så tror nästan det blir det sistnämnda. Köpte dessutom tjockt silverglitter på Ica Maxi när jag var där sist. Har bara haft en sån där tunn runt granen tidigare men tycker dom tjocka ser så mysiga ut.
 
Dock har jag ett problem. En fot till granen är spårlöst försvunnen! Två av tre plastbitar finns i kartongen men jag hittar inte den tredje. Och jag har verkligen letat överallt. Någon som vet om det går att köpa endas de där plastbitarna eller om man måste köpa en helt ny gran? Har den från Rusta som är 180cm. 

DETAILS

Lite nytt på brickan - vas från ikea, dekorationen från dollarstore och doftljuset är från HM Home.

I och med att fjärde advent är på självaste julafton så innebär det att det endast är tre veckor kvar till jul från och med första advent. Så därför tänkte jag att det faktiskt var okej att tjuvstarta julpyntet innan. Så jag hinner se vad jag saknar och har tid att införkaffa mig det innan söndag. Sen har jag lite smått och gott som jag ska pimpa upp så dom blir som nya - bilder på det kommer sen.

Weekend i huvudstaden

Så här såg det ut i våras när vi när vi var i Stockholm.
 
För ett par dagar sedan bokade jag och Adam flygbiljetter ner till Stockholm. Vi åker på fredag nästa vecka och kommer hem på måndag. Kommer bli så mysigt med en weekend i huvudstaden. Jag har dessutom aldrig varit i Stockholm i december (för bara nöje) så det blir extra roligt. Ska förska leta någon julmarknad eller något annat roligt man kan hitta på.

Dekorationskransar

1. Åhlens 179:- / 2. Lampgrossen 291:- / 3+4. Ikea 129:-
 
I år har jag funderat väldigt mycket på att köpa en julkrans till dörren. Tycker det ser så hemtrevligt ut. Samtidigt så känner jag att det inte är en dektoration jag skulle vilja lägga allt för mycket pengar på eftersom man bara har den uppe under julen. Har kikat runt lite och här är de finaste jag har hittat till ett bra pris. Om ni har några andra tips så säg gärna till. Synd bara att man inte ska till ikea innan jul, så den lär det ju inte bli.