Good morning

En riktigt god frukost gjord på fiberhavregryn, mandelmjölk, ägg och kanel samt toppat med kokosflingor, linfrön och blåbär.
 
Godmorgon! Tänkte hinna titta förbi här en sväng innan jag tar flyget till Stockholm. Nu på morgonen har jag bara avnjutit en riktigt god frukost och löst lite korsord. (Ja, jag brukar alltså stiga upp tidigare under veckorna bara för att hinna lösa lite korsord/sudoku). Tycker det är skönt för hjärnan när man måste tänka till, och vad passar då bättre än att göra det på morgonen då hjärnarn måste vakna litegrann.

Date-night

Ett riktigt fredagsmys blev det idag. Date-night med min fina stod på schemat. Blev middag i stan och sedan mys här hemma. Pussar lite extra på honom eftersom jag tar flyget till Stockholm imorgon på morgonen. Vi har match mot Bele Barkaby imorgon och Stenhagen på söndag, så kommer hem igen på söndag kväll. Hoppas ni också inleder helgen på bästa sätt! Vi hörs när vi hörs. 

Nya naglar

Äntligen har jag varit och gjort naglarna! Som vanligt får jag beslutsångest när jag väl ska välja vad jag ska göra för något, men det slutade med en körsbärsröd ton med guldigt glitter. Jag ville ju ha matta naglar men det tycker jag är snyggare om man gör det till lite längre naglar. Och i och med att jag just gjort naglar så ville jag börja lite kortare och vänja mig. Så nästa gång blir det nog matta. Är supernöjd iallafall. Färgen är liiite mörkare/djupare än vad bilderna visar.

Höstig makeup

...Det fick bli Jaclyn Hill-paletten! Så nu är den påväg till mig, wihooo. Ska bli så kul att få testa lite mer färgglada sminkningar. I övrigt så håller jag på att göra mig bekväm med eyeliner. Har inte haft det på hela sommaren, men nu till hösten tycker jag det passar bättre på mig. Bara det att jag är så jäkla dålig på att måla en eyeliner med vinge. Men övning ger färdighet, så därför har jag försökt mig på en eyeliner nästan varje dag. 
 
Gjorde denna superenkla och höstiga sminkning i veckan. Använde mig av två färger från ABH Modern Renaissance (den ljusare orangevarma tonen och den helt orangea). 

Wanties - Paletter

Jag tycker det är så kul att det är så många nyheter inom sminkvärlden just nu. Har tyvärr inte provat något från KKW och Fenty Beauty eftersom jag inte är så pepp på att prova nya bas-produkter. Min hy är så svår så när jag hittat nåt som funkar så kör jag på det. Däremot så har det ju kommit sjukt många nya paletter på senaste, och gud vad jag vill ha allihopa. Här är mina top 4 wanties just nu:
 
Huda Beauty, Desert dusk - den palett jag vill ha allra mest. Har dåligt med lila färger och glittriga så då tycker jag denna passar perfekt.

Juvia's Place - Masquerade palett - Fortfarande lite bronziga och varma toner som jag gillar, men älskar att den även har lite turkost och mer färgglatt. Vill börja göra mer färgglada sminkningar men har inga roliga färger till det.

Jaclyn Hill Palette - Denna palett är i lite samma stuk som förra. Varma härliga färger, men med några färgklickar här och där.


Urban Decay, Naked heat - Sen är ju även denna röda och härliga palett på tapeten. Jag kan inte få nog med dessa toner. Tycker även att denna palett har lite andra nyanser i dom röda än dom jag har hemma. Dessa är mer röda och mina hemma är en mer orange/brun underton.