Top 3 värsta ljud

Här kommer en liten annorlunda topplista, hehe:
 
1. Borra i betong. När man sitter hemma och vill ha lugn och ro men grannen bestämmer sig för att borra i betong. Så otroligt störande! Speciellt om det händer på morgonen en ledig dag eller på kvällen när man är trött och sliten efter jobbet. Det borras högt och eländigt, blir tyst 5-10minuter, det borras igen, det är tyst... och så pågår det! Arghh, blir galen!
 
2. Myggor. När du släckt och lagt dig i sängen för att sova, och så hör du den förbannade myggan surra rätt i örat på dig. Du tänder, ser inte var den är, släcker, och så börjar den ina igen. Så jobbigt att krypa upp från det mysiga täcket för att döda den stackars myggan.
 
3. Barnskrik. Det är mysigt med nyfödda och småbebisar som skriker sådär gulligt. Men när dom kommer upp i den åldern att deras skrik skär i öronen så är det inte lika kul längre. Speciellt om du sitter på ett flyg och hade planerat att sova på resan. 

Nätshopping

Eftersom jag ska åka till Stockholm på semestern så vet jag att det kommer bli mycket shopping där, så därför håller jag mig lite från shoppingen denna månad. Men när Chiquelle firade "sin födelsedag" i söndags med 50% på hela butiken så kunde jag inte undgå att klicka hem lite somrigt! 

(null)
Lite somriga toppar att matcha med både byxor, jeanskjolar/kjolar och shorts. 

(null)
En ljus lite längre kjol om det är liiite kyligare ute. 


Veckans planer

Ny vecka, men en kort arbetsvecka vilket blir otroligt skönt. Sen är det bara fyra veckor kvar till semestern!

Måndag:
- Jobb 9-18
- Fixa mina fransar 18.30-20.30
- Se Sveriges match i repris direkt jag kommer hem (och försöka undvika sociala medier fram tills dess så jag inte blir spoilad).  

Tisdag:
- Jobb 9-18
- Backintervaller på ormberget 19-20

Onsdag:
- Jobb 9-18

Torsdag:
- Jobb 7-16
- Gymmet 

Fredag: (midsommarafton)
- Gomiddag! (Grillat om vädret tillåter)

Lördag: (midsommardagen)
- Gymmet 
- Se Sverige-Tyskland 20.00

Söndag:

Helgen är vääääldigt öppen/oplanerad. Allt beror egentligen på vädret. Är det fint så ska vi passa på att vara ute så mycket som möjligt. Tyvärr har dom lovat regn, så då får vi hitta på något annat. 

Yesterday - Pinchos

(null)(null)
Igår efter kalasfirandet fortsatte kvällen i samma anda. 19.30 hade vi bokat bord på det nyöppnade Pinchos. Jag och Moa provade varsin drink - och dom var så goda! Maten var lika bra som vi förväntade oss. Väl efteråt kände vi att det var en för fin kväll för att cykla hem direkt, så vi gick till Olearys takterass och såg sista fotbollsmatchen för dagen. En toppen-lördag helt enkelt!
 
Idag, söndag, har jag varit på bilbingo. Kom hem med 1000kr i vinst, så det var ju lyckat. Snart ska jag hämta Adam från flygplatsen (han har varit i Oslo tors-sön) och sedan åker vi till ett par bekanta för lite middag och umgänge. Kan summera helgen som en ledig och skön, men ändå väldigt händelserik, helg. Vi hörs åter till veckan.

Födelsedagskalas

(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Idag har jag varit på födelsedagskalas hos Tim. Han fyllde 11år och det bjöds på fika och massa gott. Passade även på att göra ett eget födelsedagskort. 
 
Nu ser jag Argentina - Island, och jag måste säga att VM har inletts med OTROLIGT spännande matcher. Efter matchen ska jag hoppa i duschen och sedan fixa mig inför ikväll. Det blir premiärmiddag på Pinchos här i Luleå och sedan blir det drinkkväll med syster.