Umeå

Här är lite bilder från de senaste dagarna i Umeå. Eftersom Adam är isolerad i ett rum 24 timmar om dygnet så har ju jag fått lite egentid som jag spenderat med att promenera runt i stan. Rätt mysigt faktiskt!
 
Under helgen var mina föräldrar också i Umeå så vi passade på att äta på Pinchos. Det var första gången jag åt där, och definitivt inte sista gången! Det var såå gott. 

Veckans planer

Denna vecka ser lite annorlunda ut än tidigare veckor. Jag har varit i Umeå sen i lördags och blir kvar här till onsdag kväll. Min kille är inlagd på sjukhuset för utredning av epilepsin, så är här tillsammans med honom. Uppdateringen kommer bli märkbart sämre iallafall första halvan av veckan, men då vet ni varför. 
 
Måndag 
- Umeå
 
Tisdag
- Umeå
 
Onsdag
- Umeå
 
Torsdag
- Jobb 9-18
- Kvällsöppet på stan 18-21 så ska se om jag fyndar något. 
- Träning 20.35-22.00
 
Fredag
- Jobb 9-18
- Fixa syrrans hår
 
Lördag
- Jobb 9-15
 
Söndag
- Match mot Övik 13.00
 
Under helgen ska jag även försöka byta däck på bilen, men får se om jag har tid med det. Annars får det bli nästa helg. Veckorna rullar på lika fort som alltid, och tänk att det snart är november! Jag börjar iallafall längta lite till jul. 
 

Listor

Jag älskar när det är ordning och reda. Var sak har sin plats och det ska vara struktur i vardagen. Därför älskar jag ju att göra listor av alla dess slag. Annars tycker jag det är så lätt att vissa saker och ting glöms bort. Förutom packningslistor och att-göra-listor så är ju även handlingslistor en supersmart grej. Och hur fint var inte detta block jag hittade på dollarstore?? Den sitter så fint på kylskåpsdörren och så fort man ser att något håller på att ta slut så skriver man bara upp det där och tar med den när man åker och handlar. Visst, jag skriver mycket på mobilens anteckningar också, men jag tycker det finns en viss charm i att skriva upp i söta block.

Månadens glossybox

Har ju glömt att ge denna månads snygga glossybox uppmärksamhet! Tyvärr är utseendet mycket snyggare än vad innehållet var bra. Jag gillar inte då det är för mycket hudvårdsprodukter då jag har extremt känslig hy och har hittat bra produkter jag kör med. Så jag vill inte testa några nya som får min hy i obalans. Jag älskar när det kommer smink och hårprodukter, vilket det var fattigt av i denna box. 
 
 
1. Ögonskugga - Hot Makeup
En grå och höstig ögonskugga, som är lite mesig enligt mig. Säkert bra att ha som mellanfärg, men man måste ha någon mörkare grå också för att det ska hända något. Jag hade velat ha en lite "roligare" färg. Det positiva var att den inte smulade så mycket.
 
   
 
 
2. Ansiktskräm - L'occitane
Denna har jag inte provat än, då jag inte vill fucka upp min hy. Ska spara den till när jag reser iväg eller något sånt. Den ska ge rikligt med fukt och skydd.

-
 
3. Concealer Emité make up
Jag hade inga förväntningar på denna, men gud vad bra den var! Perfekt vardagsconcealer som inte lägger sig i linjerna och ljusar upp under ögonen. Jag skulle säga att den har ungefär medium täckning och håller verkligen hela dagen när man satt den med puder. Den får tyvärr ändå två minus. Den kostar 250:- för 12ml och jag hatar applikatorn . Antingen kommer det ingenting eller så trycker man ut för mycket. så jag vet inte om jag skulle köpa den igen. 
 
 
 
 
4. Orinigal Balm - Dr. Pawpaw
En multiprodukt som man kan ha både till torr och irriterad hud, extra fukt till håret och som läppbalsam. Jag har endast använt den som läppbalsam och där gör den sitt jobb. Lite tjockare konsistens än vad jag tänkt, men känns bra på läpparna efteråt. Inte den bästa läppbalmen jag har provat, men den funkar.

  
 
 
5. Rengöringsgel - Naobay
En lätt rengöringsmjölk som jag tyvärr heller inte provat. Känns onödigt att öppna den då jag precis köpt en rengöringskräm. Vill ju inte att den ska bli dålig, så sparar den tills min andra är slut. Jag hoppas dock att den är lika effektiv som den jag har nu.
 
-
 
Jag tycker det är lite tråkigt att få så mycket hudvårdsprodukter som jag känner att jag inte kan testa direkt. Och vissa vill jag inte ens testa på lång sikt heller. Det är mycket roligare med smink och hårvård, där jag är mer öppen för att testa olika och nya grejer. Så denna glossybox får inte så bra betyg från mig. De två ljusglimtarna var den otroligt snygga designen på boxen samt den överraskande bra concealern!

Kvalitetstid

Passade på att ta selfies medan jag väntade på Moa och när solen hjälpte till så bra med ljuset. Lite kvalitetstid med syster. Lunch på Röda lyktan. Det blev en säker favorit, den berömda skagentoasten. Slukade den i ett nafs och var riktigt mätt ett bra tag framöver. Sen åkte vi och såg innebandy. Tyvärr så vann fel lag, men vi hade kul ändå. Nu taggar man två arbetsdagar till innan det är helg igen.