New in

Basic t-shirt i en rätt så vårig färg. Tänkte matcha den med mina ljusa boyfriendsjeans.
 
Rutiga grå byxor med rosett-knyte och vida ben.
 
Här är två nya plagg i min garderob. Jag har fått lite vår-feeling så passar på att shoppa lite nytt inför den ljusa och härliga tid vi snart har framför oss. Basic t-shirt och skönt byxor kan man inte få för mycket av. 

Veckans planer

Veckorna fortsätter rulla på i samma takt som innan. Nästa etapp att se framemot är ju påskhelgen, så fram tills dess känns det som att det är fullt upp. 
 
Måndag:
- Jobb 9-18, plus utbildning i lash lift på förmiddagen. 
- Träning 20-21.30
 
Tisdag:
- Jobb 9-18
- Match 18.30-21.30
 
Onsdag:
- Jobb 9-18
- Träning 19.30-20
- Möte med innebandyn 20-21.30
 
Torsdag:
- Jobb 9-18
- Träning 19-20.30
 
Fredag:
- Fixa mina naglar 8-9
- Jobb 9-11.45
- Begravning 13.00 och resten av dagen. 
 
Lördag:
- Match i Umeå 13.00
- Lagfest på kvällen!
 
Söndag: 
- Bakishäng eller Storheden/stan med Adam. Det återstår att se. 
 

Lördag

(null)
(null)
Idag har jag verkligen haft en supermysig lördag! Först jobbade jag 9-15, men sedan mötte jag upp Erika för lite lördagsmys. Vi gjorde en supergod middag och sedan har vi bara suttit hemma hos mig, druckit lite vin/drinkar samt snackat och tagit igen allt som har hänt sen vi sist sågs. Vi gick gymnasiet tillsammans så vi passade även på att kolla igeom lite gamla bilder för att få en liten nostalgitripp. Det var så kul att umgås igen! Man har blivit så dålig på att umgås nu för tiden, då det är så lätt att bara snapa och chatta med varandra. Så vi kom fram till att man måste verkligen börja ses oftare! Nu ska jag se kvällens mello på svt play och sedan avrunda denna trevliga lördag. Hoppas ni har haft en lika trevlig lördagkväll som jag haft!

Nytt till hemmet

(null)

Klickade precis hem lite smått och gott i inredningsväg. Bland annat dessa två piedestaler från Åhlens. Har velat ha såna redan förra året men visste inte om det var en snabbt förbigående trend eller om jag faktiskt skulle vilja ha dom en längre period. Och än vill jag ha såna, så nu kände jag att det var dags. Har även passat på att utöka min Kähler-serie med den minsta vasen, så nu står den så fint bredvid min mellanstora vas på tv-bänken.
 
Dessa två blommor köpte jag i veckan. Det är de två jag tänker sätta på piedestalerna, men först måste jag köpa en större kruka till den minsta blomman. Jag är såå taggad på att göra om vardagsrummet nu i mars så det blir lite nytt och vår-fräscht!

Friyay!

Ser ni vilken fin filt vi fått av Adams mamma.
 
Äntligen fredag! Idag är det full rulle på jobbet fram till 18 och sedan inväntas lite hederligt fredagsmys. Försöker få med sambon på fredagsfys (gymmet) före fredagsmys men det verkar inte gå så bra då han varit lite krasslig på sista tiden. Lär kanske bli lite talang, godis och chill istället. Skönt att mysa ner sig i soffan med denna fina filt som Adams mamma stickat till oss. Den är stickad med superstora stickor och i ett sånt där gosigt ull-tyg. Hur fin som helst ju!