Sunny sunday

(null)
(null)
Fina luleå.
 
Nu börjar jag äntligen känna mig frisk igen. Var sjukt sugen på ett gympass idag, men vet inte om det är så smart att köra på så hårt direkt efter feber och förkylning. Därför fick det bli en förmiddag på isen istället. En timmas promenad ute i friska luften får vara "dagens träningspass". Vi gick ut till Gråsjälören och åt en våffla och varm choklad till lunch. Var sjukt mysigt, även fast det blåste lite mer än vad vi hade hoppats på. Nu laddar jag inför en ny och förhoppningsvis frisk vecka!

Uppdaterat min hudvård

Nu byter jag ut dessa...
 
...till dom här två!
 
Nu har jag uppdaterade min hudvård. I början på vintern rekommenderade min hudterapetut Nannics serie. Jag har kört Venatrix för att dämpa rosacea och ytliga blodkärl samt Pureness som återfuktande dagkräm. Men ska jag vara ärlig så känner jag varken bu eller bä. Huden har absolut inte blivit sämre, men dom känns liksom inte tiptop på huden. Dom luktar inge speciellt och Pureness känns väldigt odryg och svår att få ut på ansiktet. 
 
Så därför har jag nu gått tillbaka till Clinicare som jag testade omgången innan Nannic. Jag köpte samma serum och dag/natt-kräm som jag testat tidigare. Just den blå serien är till för den känsliga huden som behöver balanseras. Dessutom doftar den gott, är väldigt dryg och känns superbra på huden.

Tummen upp för Clinicare! Tyvärr är jag inget fan av nannics dagkräm men deras Venatrix har jag fortfarande dörren öppen för i framtiden. 

Veckans hår-makeover

Före: Ett långt/tjockt hår med en lång egen utväxt samt gamla guldiga slingor.

Efter: Vi har lagt en askig bottenfärg, slingat upp det mesta ljust och kallt, men även adderat lite sandigt beigeblonda slingor för att få lite mer liv och djup i det. Vi har även klippt av en rejäl bit, samt klippt ur det en hel del.

På den högra bilden ser ni lättare sand-färgen. Så i dagsljus ser hon mer silverblond ut och i sämre ljus så kommer det beigea fram mer. Det är även värt att tänka på själv när man vill ha en viss ton eller färg. Alla nyanser ser olika ut beroende på i vilket ljus man är i. Kallt, starkt ljus eller dagsljuset gör att allt ser ljusare och kallare ut. I badrummet (om du har gulare ljus) ser allt mörkt och varmt ut. 

Day 2

Så tråkigt att vara inomhus när det är så soligt och fint ute! 

Igår sov jag mer eller mindre hela dagen. Bytte från sängen till soffan ett x antal gånger bara för att få lite variation. Så fort jag var uppe en längre stund blev jag helt seg och trött. Det positiva idag är att rivjärnet i halsen har försvunnit, men nu har jag mer feber och hosta istället. Därför blir den en dag 2 hemma på soffan. Jag som hatar att vara hemma. Blir så rastlös av att inte göra någonting. Sen är ju jag en sån som alltid gör saker efter jobbet. Igår hade jag tex tränat och idag hade jag velat gå på hockey. Men nu blir inget av det av eftersom jag är dålig. Hoppas ni får en bättre start på helgen!

Bik bok bikinis

Bikinis from Bik Bok.
 
Fler och fler butiker börjar ta fram bikinis och jag blir verkligen sååå taggad på sommaren. Jag köpte dessutom ingen bikini i fjol så i år ska jag köpa en eller två nya då mina gamla börjar se lite risiga ut. Har spanat in dessa från bikbok. Älskar den tomatröda och den roströda, men tror tyvärr ingen av dom gör sig bra på min bleka/rosa hud. De bikinisar jag trivts bäst i har oftast varit mörkblå eller svarta så lutar åt en mörkare färg. Så vi får se vad jag kommer införskaffa framöver.