Midsommar 2019

Då var denna midsommarhelg över. Den har känts superlång och rätt så mysig, trots att vädret inte varit på topp (som vanligt). Det är ingen midsommar utan lite (mycket!!) regn. 

På själva midsommarafton var det iallafall sol och varmt fram till kvällen. Vi for till Gültzaudden på dagen för lite firande och sen satt vi ute i solen och bara njöt. Åt sill och potatis, löjromstoast och på kvällen hann vi även grilla. Rosé, jordgubbar och kubb var även givet. När det började regna fortsatte vi kvällen inomhus. 

(null)

Sedan kom midsommardagen och det var regnoväder HELA LÖRDAGEN. Det var längesen jag såg ett sånt här oväder här. Spöregn och åska. På kvällen lättade det lite så då åkte vi över till ett par kompisar och hade spelkväll. 

(null)

Allt som allt var det en lyckad helg. Alltid skönt med lite extra ledig och tanken på att jag bara har tre veckor kvar till semestern gör det lite lättare att tagga inför ny jobbvecka. Hoppas ni också haft en trevlig midsommar!

#1 - Joakim Ramqvist Hallin

Mmmm, här saknas det lite regn.. Bara blåst och sol så länge v minne når men nu tar vi nya tag och skapar nya minnen i ny v, kanske ett blött minne säledes, vem vet, 🤔.. Hoppas Midsommar helgen blev lyckad och att du får en bra start på denna nya v, 😉..

#2 - MADDISENJ.SE - mode och föräldraskap

Så fin du var på midsommar. Trist med regnet, vi har faktiskt för en gångsskull sluppit regnet på midsommar :D

#3 - Johanna Utterberg

Låter som en fin midsommarhelg och skönt med lediga dagar :)

#4 - Netti Starby

Vilken mysig midsommar du hade och så fin du var! :-D Kramis